Om

Iliketomoveit er genopstået! Efter en længere pause, startede jeg op med Zumba undervisning igen i starten af 2018. Til de som ikke kender mig, kan jeg kort fortælle : Jeg hedder Camilla og er født i 1974 – jeg er så ubeskriveligt heldig at være mor til fire skønne børn og har endda glæden af at have to ekstra bonus-døtre.

Derudover har jeg to dejlige børnebørn. Mikkel, som er MANDEN I MIT LIV mødte jeg i september 2012 og siden har jeg udover at have en skøn kæreste også fået min bedste ven!

Jeg har altid bøvlet med nogle ekstra kilo på min krop, og i januar 2011 var jeg til min allerførste Zumba® Fitness time i Rudkøbing, hvor jeg bor. Det var ret sjovt og selvom jeg syntes at det kneb gevaldigt med at koordinere arme og ben i det tempo instruktøren gjorde, ja så begyndte jeg at komme fast hver uge….godtnok stod jeg nede bagved for at undgå at nogen skulle se mig, men jeg var der, og jeg dansede med så godt jeg kunne. Der gik ikke mange gange før jeg egentlig syntes at jeg havde ret godt fat i meget af det og i efteråret 2011 fik jeg endda mod til at prøve The Groove Method™ – WOW, det var om muligt endnu mere grænseoverskridende end Zumba® Fitness havde været for mig, men hvor var det bare sjovt!

Ideen om måske at få andre igang med at bevæge sig kom tættere og tættere på, og i Januar 2012 tog jeg mod til mig og tog uddannelsen som GrooveAbility instruktør og instruktør i The Groove Method™ – og i juni 2012 kunne jeg stolt kalde mig Zumba® Fitness instruktør. Kun en voldsom omgang stress gjorde at jeg har holdt denne længere pause, men NU er jeg SÅ klar til at gå igang igen. Pausen har givet mig mine tabte kilo tilbage, men dem skal jeg nok få has på nu hvor jeg for nyligt er startet med anden motion og skal til at undervise igen.
Ideen bag Iliketomoveit er kort og godt, at ALLE uanset alder, størrelse og fysiske formåen skal have muligheden for at bevæge sig sammen med andre – vi danser, bevæger os på sjove, skøre måder, smiler, griner og nyder musikken – pyt med om arme og ben lige følger helt med – det vigtige er at vi har det sjovt og at vores krop får noget motion – og husk at lidt motion er bedre end ingen motion, så selvom du ikke synes at du kan være med til en hel time, så kom og vær med til det du kan – man bliver så glad af det. Du er ALTID velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål, ris eller ros – eller hvis du vil høre mere om hvad jeg tilbyder på mine hold. Vi danses ved…